Basın Bülteni: BEA’dan İK Zirvesi’ne Özel Fırsatlar

İngilizce ile ilgili her konuda kurumların ve bireylerin çözüm ortağı olma yaklaşımıyla uzun yıllardır Mecidiyeköy’de bulunan merkezinde faaliyetlerine devam eden The Business English Academy (BEA), 12-13 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek olan 19. İnsan Kaynakları Zirvesi’nde yerini alıyor.

Özel oturumlar, çalışma grupları, fuar sunumları ve birçok farklı etkinliğin gerçekleşeceği zirvede yer alacak olan BEA, iş ve genel İngilizcesini ilerletmek ve kariyer fırsatlarını genişletmek isteyen katılımcılara da özel bir kampanya sunacak. Kampanya kapsamında BEA’nın standına gelip, form dolduran katılımcılar arasından yapılacak çekiliş sonucunda talihli iki kişi, BEA’dan % 50 indirim kazanacak. Ayrıca, İş İngilizcesi seviye tespit sınavı olan Cambridge BULATS sınavı konuyla yakından ilgilenen ve kayıt yaptıran kurumlara hediye olarak sunulacak.

BEA Hakkında;

BEA, 1999 yılından bu yana kurumlara özel vermiş olduğu Genel ve İş İngilizcesi eğitimlerini, 2010 yılından itibaren açık eğitimlerle birlikte yürütüyor. Aynı zamanda, Cambridge Üniversitesi’nin geliştirdiği BULATS’ın sınav merkezi olan BEA, İngilizce eğitimi için kısa veya uzun süreli yurt dışına gitmek isteyen herkese ücretsiz danışmanlık hizmeti de veriyor. Bu konuda, amaca uygun olarak yurt dışındaki en iyi ve en doğru okullara yönlendiriyor. BEA, İngilizce konusunda, kurumların ve bireylerin çözüm ortağı olma yaklaşımıyla faaliyetlerine devam ediyor.

Share Button

× How can I help you?